Cookie- og privatlivspolitik


SanDisk sansa e250 2 GB

Utrolig meget multimediespiller for pengene. Især videoafspilningen er et fund til prisen. Fås også i 4 GB og 6 GB udgaver, hvis du ikke kan nøjes med godt tre timers video.

Set til:

980,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

SanDisk Sansa E250 minder om de fleste nye MP3-spillere og ganske meget om en iPod. Altså bortset fra, at den er blank sort i stedet for hvid. Men flere gode detaljer skiller den ud fra forbilledet. Der er indbygget diktafon og bagsiden af afspilleren er lavet i solidt metal. Det lover godt for holdbarheden. Og trods den forholdsvis lave pris er kan den spille video. Den er endda ganske glimrende til det.

Skærmen på Sansa E250 er høj og smal. Det giver fint overblik til navigation, men ikke meget plads til fotos, som vises på tværs af den smalle skærm. Video vises heldigvis "på højkant", så skærmen udnyttes. Afspilleren er flash-baseret. Det er altså ingen bevægelig og sart harddisk at tage hensyn til. Men det betyder også, at kapaciteten er mindre. E250 findes i tre udgaver på henholdsvis 2, 4 og 6 GB.


SanDisk Sansa spiller som nævnt ikke blot MP3'er men også video. Videoerne skal konverteres til QuickTime-format, inden de kan spilles, men det medfølgende konverteringsprogram klarer opgaven perfekt. Med kun 2 GB plads er der grænser for morskaben, men det kan faktisk lige akkurat lade sig gøre at klemme den tre timer og tyve minutter lange udvidede udgave af Ringenes Herre del 1 ned på afspilleren. Og billedkvaliteten er overraskende god. Biografsuset udebliver dog, når en widescreenfilm vises på et areal, svarende til de to ydersted led på lillefingeren. Den lilles skærm egner sig noget bedre til at skimme gårsdagens tv-udsendelser.

Diktafonen optager i wav-format i 16-bits 48 kHz kvalitet. Det er noget nær det bedste, vi har hørt. Desværre kun i mono, så glem alt om diskrete koncertoptagelser.

SanDisk Sansa E250 er en overordentlig vellykket og alsidig medieafspiller til en lav pris.

Fakta

SanDisk sansa e250 2 GB

Actor A/S henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 39 17 89 89

  • Spiller både video, lyd og foto

  • Billig

  • God billedkvalitet

  • Indbygget diktafon

  • Konvertering nødvendig

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her