Cookie- og privatlivspolitik


Sandbergs Mini WiFi Dongle

Sandbergs Mini WiFi Dongle er ikke meget større end en velvoksen tommelfingernegl og en halv centimeter tyk, men når den først sidder i computerens USB-port, leverer den trådløst netværk. Trods det lille format er den stor nok til, at den bør tages ud under transport af den bærbare pc for at undgå skade på USB-porten.

Set til:

319,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nem tilslutning gør den lille USB-nøgle til en god løsning, når fx en ældre bærbar computer skal udstyres med trådløs netværksadgang, eller hvis en af hjemmets stationære maskiner skal kunne tilgå internettet uden kabel. Softwaren på den medfølgende cd installeres lige nemt under Windows XP og Vista, og mere skal der ikke til.
Softwaren lægger sig som et ikon i proceslinjen, og det er herfra, adgangen til det trådløse netværk styres. Brugerfladen er hverken så enkel eller hjælpsom som Windows’ egen netværkshåndtering, og forbindelsen kræver lidt flere klik end strengt nødvendigt. Brugere med erfaring i netværk vil givet synes om mulighederne for at holde øje med ind- og udgående trafik via det trådløse net og få andre statiske oplysninger, som softwaren giver indblik i. Men for dem, der blot vil online, er softwaren for omstændelig.


Den maksimale dataoverførselshastighed via Mini WiFi Dongle ligger på 150 Mbit/s, og det stemmer meget godt overens med vores oplevelse af hastigheden. De angivne rækkevidder skal selvfølgelig tages med et gran salt, men i vores test var der ingen forskel i signal­kvaliteten, når vi sammenlignede donglen med en almindelig bærbar computers trådløse forbindelse.

Fakta

En nem og hurtig måde at få trådløst netværk i en computer uden at skulle splitte den ad.

  • Nem installation

  • Lille størrelse

  • Lav pris

  • Ikke fuld 802.11n-hastighed

  • Kompliceret software

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her