Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Wireless Touchpad Keyboard

Selv om Sandbergs tastatur med indbygget mus føles lidt billigt og ikke helt lever op til løfterne om rækkevidde, efterlader det et positivt indtryk.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det trådløse multimedie-tastatur fra Sandberg er fladt og let med masser af genvejs-knapper og indbygget museplade ligesom på de bærbare pc'er. En fin og billig total-løsning til at fjernbetjene pc'en eller mediecenteret inde i stuen.

Ved første øjekast ligner tasterne de samme som på de bærbare pc'er. De er ret flade i det og sidder tæt, men tastegangen er omtrent lige så lang som på de almindelige tastaturer, og så er de en smule løse i det og kvitterer med et hult klik, når man trykker på dem. Sandberg gør lidt ved ergonomien, og selve tastelayoutet buer i smileform, og de midterste TYGHBN-taster er en smule større end de øvrige. Wireless Touchpad Keyboard er faktisk ganske behageligt at skrive med.

Til højre for tasterne sidder musepladen. Den reagerer fint og præcist, og opfører sig som på de bærbare pc'er, og man kan selvfølgelig også klikke med den. Musepladens højre-/venstreknapper er placeret øverst til venstre for tasterne, så man kan faktisk betjene musepladen og museknapperne med tommelfingrene, når man holder tastaturet.


Installationen er så simpel, som den kan være, og så snart man har puttet den lille modtager ind i en USB-port på pc'en og sat de to medfølgende batterier i tastaturet, er det klar til brug. Ingen medfølgende driver-cd, bare plug'n'play og så virker det. Sandberg lover op til 10 meters rækkevidde, men her oplevede vi udfald allerede ved 5 meter, hvor tasterne "sad fast" og faldt ind og ud.

Fakta

Sandberg Wireless Touchpad Keyboard

  • Nem installation

  • Behageligt at bruge

  • Rimelig pris

  • Rasler og klaprer

  • Udfald ved 5 meters afstand

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nu Dolphin 1 GB

Nu Dolphin 1 GB

Nu Dolphin er en virkelig brugervenlig sports-mp3-afspiller, der efterlader et positivt indtryk.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her