Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Wireless Mini Laser Mouse

Denne lille lasermus er tænkt til børn eller rejsende, der har brug for en lille, praktisk mus.Med en opløsning på hele 1.600 dpi er både præcision og hastighed helt i top.

Set til:

199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Musen skal kun flyttes et par centimeter, for at markøren flyver fra den ene side af skærmen til den anden. Mange vil nok have lyst til at sænke hastigheden via Windows’ Kontrolpanel.
I daglig brug fungerer musen glimrende, kun glasborde og lignende volder problemer. Træ, plastic, stof, papir og endda et par cowboybukser fungerer fint som museunderlag.

Selve musens overflade er mat, ligner gummi og giver en underlig fornemmelse, når man prøver at holde fast på musen, for fingrene glider af på det. Heldigvis gør musens form, at den glatte overflade ikke går ud over brugen.

Knapperne fungerer godt, men rullehjulet kører lovlig trægt. Det fungerer også som en knap, der kan låse sider til at rulle op og ned, når man bevæger musen, men netop hjulets træghed gør, at man nemt kommer til at aktivere låsen utilsigtet.

Det kantede design hjælper fingrene til at ligge korrekt på musens knapper og sider og er en god hjælp til at styre musen. Størrelsen gør musen god til mindre børn og til rejsebrug. Den lille adapter kan sidde permanent i USB-porten på en bærbar, eller den kan gemmes i et smart hulrum i musens underside.

Fakta

• Opløsning: 1.600 dpi
• Størrelse: 3,0 x 5,5 x 8,7 cm
• Knapper: 2 plus hjul

  • Høj opløsning

  • Rejsevenlig

  • Trægt hjul

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her