Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg USB Multi Hard Disk Link

Sandberg producerer bunkevis af kabler, adaptere og små praktiske elektroniske dimser, som man ikke anede, at man lige stod og manglede.

Set til:

259,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne lille boks er en universel adapter til løse harddiske. Den virker med både moderne SATA-drev og de ældre PATA-drev, begge i både 2,5- og 3,5-tommer udgaver. Tilslutningen sker via USB-porten, og en lille transformator leverer strøm til harddiskene.

Harddiskene monteres direkte på enheden uden kabler (bortset fra strøm til 3,5- tommer PATA-drev), og der kan monteres både en SATA- og en PATA-disk samtidigt. Det er praktisk at være fri for kablerne, men på den anden side bliver enheden noget klodset, når der sidder to store harddiske i stikkene.

Tilslutningen sker uden installation af driver eller andre forberedelser. Når der sættes strøm til, viser harddiskene sig i Windows og er klar til brug med det samme som almindelige eksterne harddiske. Et lille minus er fraværet af en afbryderknap.

Sammen med adapteren får man også et lille fikst backup-program, der kan aktiveres med en enkelt knap på boksen. Der er ikke mange muligheder i programmet, men det er nemt at bruge og tager sikkerhedskopier i et fint tempo.

Hastigheden er generelt udmærket, og specielt en læsehastighed på 32,6 megabytes/sekund er helt op til toppen af, hvad der kan lade sig gøre via USB 2.0. Skrivehastigheden på 18,8 megabytes/sekund er fornuftig uden dog at sætte nogen hastighedsrekorder.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Tilslutning: USB 2
• Disktyper: SATA I/II & PATA
• Hastighed: 32,6 MB/sekund
• Mål: 10 x 7 x 1,5 cm

  • Hurtig

  • Nem at bruge

  • To harddiske samtidigt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her