Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg USB 2.0 to SATA Link

Med Sandbergs eksterne harddisk-projekt får man meget for sine penge, men selve æsken kunne godt have været stærkere.

Set til:

399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med denne eksterne harddiskæske fra Sandberg kan man nemt samle en lynene hurtig ekstern harddisk. Det eneste, det kræver, er, udover selve æsken, en SATA-harddisk i løs vægt som kan købes i alle pc-butikker.

Det er nemt at samle, og i praksis skal man bare putte SATA-harddisken ned i æsken, og mase den på plads og ind i stikket. Herefter skal den have et par skruer i begge sider, og så er den klar til brug. Der medfølger både skruer, strømforsyning og kabler til alle typer tilslutninger.

Dér, hvor den adskiller sig fra de fleste andre af sin slags, er ved understøttelsen af eSATA, som er en ny standard for overførsel af data, der er ligeså hurtig, som hvis harddisken sad inde i selve pc'en. For at få glæde af denne lynhurtige dataoverførsel kræver det, at pc'en understøtter SATA og har en eSATA-port til rådighed - hvis pc'en understøtter SATA, men ikke har nogen eSATA-port, kan man montere SATA-til-eSATA-skinnen som også følger med Sandbergs eksterne harddiskæske.

Den eksterne harddisk understøtter selvfølgelig også USB 2.0 og kan sagtens tilsluttes ad denne vej, men her ligger overførselshastigheden "kun" på omkring 29 MB i sekundet mod eSATA-overførslen på forrygende 46 MB i sekundet.


Sandberg USB 2.0 to SATA Link er nem nok at samle og er en ganske effektiv ekstern harddisk, som barberer en tredjedel af ventetiden, når de store datamængder skal flyttes, men fysikken kunne være bedre. Når æsken skal åbnes foregår det ved, at man trykker hjørnerne ind og skiller den på midten. Det fungerer fint, men den virker bare enormt skrøbelig, og da vi samlede den igen, bøjede hjørnerne faretruende - så hvis du kaster dig ud i dette projekt, bør du fare med lempe.

Fakta

Sandberg USB 2.0 to SATA Link

  • Understøtter eSATA

  • Medfølgende kabler

  • Nem at samle

  • Medfølgende SATA-til-eSATA-skinne

  • Virker skrøbelig

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Acoustic Lab Zeta Matched 2.0

Zeta Matched 2.0 er flotte velspillende højttalere til en fornuftig pris.

Læs mere

Sandberg Wireless Touchpad Keyboard

Sandberg Wireless Touchpad Keyboard

Selv om Sandbergs tastatur med indbygget mus føles lidt billigt og ikke helt lever op til løfterne om rækkevidde, efterlader det et positivt indtryk.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her