Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg SATA docking station

Den grundlæggende idé med Sandbergs SATA Docking Station er meget enkel: Smid en almindelig SATA-harddisk uden noget ekstraudstyr direkte i docken, og den dukker frem i Windows som et almindeligt ekstra drev. Fuldstændig ligesom en ekstern harddisk i et kabinet eller en USB-nøgle gør det

Set til:

399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Docken kan tilsluttes computeren via enten USB 2.0-forbindelse eller eSATA, og sidstnævnte er klart at foretrække i forhold til dataoverførselshastighed. Det er derfor en god detalje, at Sandberg har vedlagt et eSATA-indstikskort i kassen. Det betyder, at det med et snuptag kan installeres i en stationær computer, hvis den ikke i forvejen er forsynet med eSATA.


Konstruktionen af selve docken er meget plasticagtig, og der savnes noget tyngde, så den ikke flytter sig blot ved den mindste berøring – det er nemlig ikke specielt hensigtsmæssigt, når en større overførsel af data er undervejs. At der er plads til harddiske i både 2,5 og 3,5 tommer, dækker over, at et billigt plastic­dæksel kan sættes i eller fjernes efter behov.


Med dockingstationen følger også det lille backupprogram PC Clone EX Lite, så brugeren kan udvælge de mapper og filer, der skal kopieres over på en harddisk, når backup-knappen på docken trykkes i bund. Det fungerer fint og er nemt at gå til, men tanken om at tage backup til en ubeskyttet harddisk er ikke tiltalende.

Fakta

Enkel og billig løsning for tilslutning af harddiske, men den fysiske kvalitet er ringe.

  • Ingen softwareinstallation

  • Tilsluttes via USB og eSATA

  • eSATA-indstikskort medfølger

  • Billig konstruktion

  • Ringe software

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her