Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Panther Sound 2.1

Rimelig lydkvalitet til en meget lav pris. Men der er sparet lidt for meget på elektronikken.

Set til:

209,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sandbergs billige pc-højttalersæt består af to små satellitter og en subwoofer. Til den lave pris kan man selvfølgelig ikke forvente den store luftige og omfavnende lydoplevelse, men når det er sagt, lyder de faktisk ganske hæderligt. Det eneste de dumper på, er elektronikkens lave kvalitet.

Højttalernes kabinetter er lavet af træ (spånplade), og de er både pæne og føles solide med en rimelig god tyngde. Lydkvaliteten er stort set i orden, og subwooferen giver nogle solide dunk, der fjerner fokus fra satellitternes tendens til lidt dåselyd. Eneste minus på lyden er, at højttalerne ikke kan spille ret højt, før de overstyrer og bliver skrattende.

Elektronikkens kvalitet er tæt på miserabel, og selv når der er skruet helt ned på den lille fjernbetjening, knurrer højttalerne konstant. Denne støj forsvinder gradvist, som der skrues op for lydstyrken, men den forsvinder aldrig helt. Fjernbetjeningen, som sidder på ledningen mellem minijack-stikket til pc'en og subwooferen, kan kun skrue op og ned for lydstyrken, og i den forbindelse savner vi muligheden for helt at kunne slukke for systemet. Når man vil slukke for højttalerne skal man kravle ned under bordet, og slå dem fra på subwooferen. Dertil kommer, at den lille grønne lampe, som sidder på fjernbetjeningen, tænder og slukker som vinden blæser.

Fakta

Sandberg Panther Sound 2.1

  • Lav pris

  • Føles solide

  • Kan ikke spille ret højt

  • Knurrer konstant

  • Fjernbetjeningen kan ikke slukke systemet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her