Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg NightCam 2

Når mørket falder på er NightCam 2 en god partner, men på en højlys dag findes der langt bedre alternativer.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Sent på aftenen hvor de fleste almindelige web-kameraer må give op overfor den dunkle kontorbelysning, forsætter Sandberg NightCam 2 ufortrødent med at levere et tydeligt billede.

Web-kameraet har seks infrarøde lysdioder indbygget, som sidder ved siden af glaslinsen. Man kan ikke se med det blotte øje, at dioderne lyser, men de kaster et infrarødt skær ud foran linsen, og gør kameraet i stand til at opfange farver og konturer i bælgravende mørke. Det virker rigtig godt, og selv om at farverne bliver utydelige, kan man sagtens se konturerne og tydeligt genkende motiverne på billedet. Men denne evne til at se i mørke går udover billedkvaliteten, når det er højlys dag, for her er billedet groft og en smule sløret i det.

Sandbergs finurlige web-kamera er ret småt men har alligevel noget tyngde. Selve kameraet sidder placeret oven på en plastiskklips, som fx kan klipses fast i en ledning men som også står ganske sikkert oven på skrivebordet. Klipsen er stram men kan ikke gabe ret højt, og derfor vil den desværre få problemer med at sidde fast i rammerne på langt de fleste fladskærme.

Installationen og tilslutningen af NightCam 2 er meget enkel bare installer driveren og tilslut kameraet en USB-port. Til gengæld er der overhovedet ikke gjort noget ud af den medfølgende software, som begrænser sig til programmet, hvor man kan indstille kameraet og det er et kedeligt, grimt og indforstået drivervindue.

Fakta

Sandberg NightCam 2

  • God i mørke

  • Føles solid

  • Nem installation

  • Medfølgende software

  • For lille klips

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her