Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Network Disk

Sandbergs netværksdisk er passende diskret og fin til prisen. Har du en harddisk liggende, kan du lave en billig fællesdisk til hjemmenetværket.

Set til:

650,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du har brug for en fælles harddisk, som alle husets computere kan bruge, er Sandberg Network disk en billig måde at komme i gang. Især hvis du har en ekstra harddisk liggende, som du kan ofte til formålet.

Gør-det-selv-arbejdet er begrænset til at åbne det lille aluminiumskabinet og montere en almindelig 3,5-tommers harddisk. Der skal dog bruges lidt fingerfærdighed for at få det hele til at være der. Det kræver også noget pillearbejde at få disken konfigureret til netværket.

Når alt er indstillet og tilkoblet som netværksdrev, virker disken til gengæld uden bøvl og kan gemmes af vejen i et skab. Det vil også være en fordel, da blæseren ikke er lydløs, og det tynde kabinet ikke dæmper harddiskens støj særlig meget.

Spar en router
Ud over at være netværkslager, indeholder apparatet også en DHCP-server. Det vil sige, at den kan tildele netværksadresser til computerne på hjemmenetværket, hvis man ikke har en router.

Disken kan både sluttes til netværket og bruges som almindelig ekstern USB-disk fx hvis man tager disken med sig. Har man kun brug for en USB-disk, findes der dog billigere løsninger.

Fakta

FAKTA

Sandberg Network Disk

+ Simpel at sætte op
+ Indbygget DHCP-server
+ Også USB-disk
- Plasticagtig
- Besværlig konfiguration

FAKTA
Sandberg henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 70 26 85 00

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her