Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Multi Hard Disk Box 2,5”

Tilbehøret til denne harddiskboks fylder dobbelt så meget som selve boksen. Men det viser sig hurtigt, at der er sund fornuft i den store bunke kabler.

Set til:

205,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ud over et USB-kabel og et ekstra kabel til at levere strøm finder vi et langt eSATA-kabel samt en skinne, der trækker et S-ATA-stik inde fra en stationær computer ud til et eSATA-stik. Det er temmelig smart, fordi S-ATA er op imod seks gange hurtigere end USB 2.0.

Inde i boksen finder vi en anden fiks detalje: Der er stik både til moderne S-ATA-diske og til de ældre P-ATA, så boksen også kan bruges til at gøre en ældre disk nyttig. Man skal blot vende disken modsat. Monteringen er indlysende, og tingene passer godt sammen uden overflødigt spillerum. Indvendigt sættes drevet fast med fire skruer, og boksen samles med yderligere to. Der følger endda en lille skruetrækker med til formålet.

Derefter kan boksen tilsluttes computeren. Windows genkender uden videre disken. Med en hurtig hardisk i boksen giver eSATA-forbindelsen en hastighed på helt op til 150 MB/s.

Det er svært at finde noget negativt at sige om denne boks. Den er ikke den billigste på markedet, men prisen er rimelig, og de ekstra penge er godt givet ud. De ekstra kabler og det dobbelte interne stik gør boksen så fleksibel, at den vil fungere godt i enhver situation.

Fakta

• Materiale: Aluminium
• Drevstørrelse: 2,5 tommer
• Drevtyper: S-ATA & P-ATA
• Tilslutninger: USB & eSATA
• Strømforsyning: USB
• Ekstra: Skinne med eSATA-stik

  • Nem at montere

  • Til S-ATA- og P-ATA-harddiske

  • eSATA- og USB-tilslutning

  • God ydelse

  • eSATA-skinne medfølger

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Tjen penge på Youtube

Tjen penge på Youtube

Youtube er begyndt at betateste et program, hvor de kan tilbyde download af videoklip, og endda muligheden for at tage sig betalt, når der downloades.

Læs mere

PCI

PCI er den mest almindelige standard for udvidelseskort til pc. Du kan købe lydkort, grafikkort og meget andet til PCI-bussen. PCI-soklerne er de hvide udvidelsessokler på bundkortet.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her