Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Mini Bluetooth Keyboard

Der skal ikke mange kunstgreb til, før en iPad eller lignende tavlecomputer langt hen ad vejen kan erstatte behovet for at slæbe en almindelig bærbar computer med på farten.

Set til:

399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den største hindring er manglen på et regulært tastatur, da det skærmbaserede af slagsen ikke er velegnet til længere tekster. Det er her, Sandberg Mini Bluetooth Keyboard kommer ind i billedet.
Tastaturet tilsluttes trådløst via Bluetooth og har en rille ved bagkanten, hvor ens tavlecomputer kan stå i en let skrå position, mens der hakkes tekst ind på tasterne. Hældningen af skærmen kan desværre ikke justeres, og den står lige lovlig lodret til, at den er rar at sidde og arbejde ved. Selve tastaturet er væsentligt mindre end et almindeligt et af slagsen, og dermed er selve tasterne også nogle små gnallinger. Det er så godt som umuligt at ramme dem korrekt og samtidig opretholde en fornuftig skrivehastighed. Læg dertil, at de danske taster æ, ø og å er placeret, hvor der nu engang syntes at have været plads til dem – og selv når de er fundet, skal man huske på, at der er blevet byttet om på æ og ø, så der skal tastes æ for at skrive ø og omvendt. Det er således en anderledes udfordring at skrive tekster med Sandberg-tastaturet, der kun kan levere en marginalt bedre komfort end fx iPad’ens skærmbaserede tastatur.
Til gengæld imponerer Sandberg Mini Bluetooth Keyboard med en batteritid på hele 120 timer – det skulle være rigeligt til de fleste udflugter. Alligevel er det lidt pudsigt, at tastaturet ikke følges til dørs af en oplader til lysnettet, men kun ledsages af et USB-kabel. Strømmen skal trækkes via en USB-port på en computer, som netop i sagens natur ikke længere er med på farten.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Batteritid: 120 timer
• Vægt: 265 gram
• Mål: 21,7 x 9,2 x 1,9 cm

  • Trådløs tilslutning

  • Tasterne æ og ø er byttet om

  • Meget små taster

  • Computeren står for lodret

  • Ingen oplader til lysnet

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her