Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Mini Bluetooth Dongle

Sandberg Mini Bluetooth Dongle er en enkel og billig måde at få Bluetooth på computeren.

Set til:

170,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Mange nye bærbare computere har indbygget Blue­tooth, men hvis du har en ældre model, der ikke har, er denne meget lille Bluetooth-dongle fra Sandberg sagen. Den er så lille, at man bare sætter den ind i et ledigt USB-stik og derefter glemmer alt om den. Den stikker ikke ret langt ud fra maskinen og er dermed ikke i fare for at knække af eller være i vejen, når du skal bruge de andre USB-stik. Det kan være meget rart med Bluetooth på den stationære computer, så her kommer den lille dongle virkelig til sin ret. Den kan sidde upåagtet bag på computeren til evig tid, og når man først har sat den i, behøver man ikke ofre den yderligere opmærksomhed. Installationen går helt af sig selv, hvis man bruger Windows Vista eller XP. Der dukker et Bluetooth-ikon op i proceslinjen, hvorfra man kan installere de Bluetooth-enheder, man skal bruge. Det kan fx være en mobiltelefon, som man kan udveksle data med eller bruge som fjernbetjening til Windows Media Player.

Der følger en mini-cd med, hvor der er diverse drivere, hvis Windows af en eller anden mærkelig grund ikke kan genkende Blue­tooth-donglen af sig selv.

Fakta
  • Lille

  • Nem installation

  • Masser af brugsværdi

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her