Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Hard Disk Converter

Omformeren virker fint og er billig, men der findes langt bedre og nemmere løsninger til at få filerne fra den gamle harddisk og over på pc'en.

Set til:

149,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Sandbergs harddisk-omformer kan den hardware-kyndige pc-nørd tilslutte en gammel IDE-harddisk til en SATA-port på den nye pc. På den facon kan man altså med Sandberg Hard Disk Converter overføre filerne fra den gamle harddisk/pc og til den nye.

Kort fortalt er Sandbergs omformer en lille printplade med en IDE-port i den ene ende og to SATA-porte i den anden. Omformeren skal have strøm fra pc'ens strømforsyning, og det skal den IDE-harddisk der tilsluttes også (så der skal altså være to ledige strømledninger i pc'en).

Når omformeren og alle stikkene er tilsluttede, stikker den omkring 6 cm ud af harddisken. Det betød, at den blev for lang til at kunne fastmonteres i vores test-pc's standardkabinet, men blev nødt til at ligge på skrivebordet tæt på pc'en, mens den kopierede. Ikke just en særlig god løsning på længere sigt, og derfor vil vi anbefale at købe et harddisk-kabinet og bygge den gamle IDE-harddisk om til en ekstern harddisk i stedet. De billigste eksterne harddisk-kabinetter kan findes til omkring 200 kroner og er selvfølgelig lidt dyrere end Sandberg Hard Disk Converter, men man slipper til gengæld for en masse praktiske problemer.


Som man kan læse på omformerens indpakning, kan den faktisk også bruges til at tilslutte en af de nye SATA-harddiske til en gammel IDE-pc. Her skal man dog lige være opmærksom på, at man skal bruge en IDE- til SATA-strømomformer, før man kan få strøm til SATA-harddisken. Og sådan en medfølger ikke.

Fakta

Sandberg Hard Disk Converter

  • Lav pris

  • Fungerer fint

  • Fylder meget

  • Henvender sig til eksperten

  • Ingen IDE- til SATA-strømomformer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her