Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Hard Disk Cloner

Klon harddisken uden pc

Hvis du vil slippe for besværet med at overføre data og geninstallere Windows og alle dine programmer på en ny harddisk, og du jævnligt har behov for at kopiere, læse og skrive større mængder data hurtigt fra én harddisk til en anden, kan du gøre det let for dig selv med Sandbergs Hard Disk Cloner. Kloneren indeholder to SATA-slots, så to SATA-harddiske kan tilsluttes din pc via eSATA eller USB. Du kan så kopiere hele eller dele af indholdet fra pc’ens harddisk til en eller to diske, der monteres i kloneren. Eller endnu smartere, så kan du kopiere data fra den ene harddisk til den anden i Hard Disk Cloner uden brug af programmer, og uden at din pc skal være tændt.

Den simple operation kræver blot, at disken, der skal kopieres til, har større lagerkapacitet end den disk, der kopieres data fra. Sandbergs sorte boks understøtter både harddiske på 2,5 tommer, som typisk sidder i bærbare computere, og på 3,5 tommer, som er gængse i stationære modeller. Vi tester Sandbergs kloner i næste nummer af Komputer for alle. Den vejledende pris er 499 kroner.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

HP B8550

HP B8550

Høj brugervenlighed kom­bineret med flotte fotoprint i storformat gør printeren meget attraktiv.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her