Cookie- og privatlivspolitik


Sandberg Bluetooth Audio Link

Sandbergs produkter er kendt for at være en slags elektroniske schweizerknive, der kan koble alverdens ting til pc’en, og deres nyeste produkt svigter skam heller ikke.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Sandberg Bluetooth Audio Link får du en trådløs lydforbindelse mellem for eksempel din smartphone og musikanlægget. Produktet modtager trådløs lyd fra mobiltelefon eller pc via Blue­tooth og sender så lyden via minijack- eller phonokabler direkte ind i musikanlægget. Den maksimale afstand er 10 meter – kommer du for langt væk fra modtageren, pauses musikken, til du igen er inden for rækkevidde. Det er et produkt, vi ikke tidligere har set, og ideen er eminent. Desværre har produktet et par begynderfejl: Phonostikkene mangler en farvekodning, og det er derfor umuligt at se, hvilket stik der skal i henholdsvis højre og venstre kanal. Og så er lydniveauet en kende lavt, så der skal skrues godt op for musikanlægget for at få musikken igennem i normal volumen. De to ting skulle dog ifølge Sandberg være rettet i den nye produktion, som netop er sat i gang på fabrikken – og ingen af delene ændrer ved, at der er tale om et produkt, som fuldt lever op til løfterne. Glæden ved at streame musikken fra mobilen til hi-fi-anlægget med den gode lyd er stor, og det indbyggede batteri i Sandberg Blue­tooth Audio Link giver 12 timers musik. Når enheden er afladet, lades den op via en USB-port på pc’en. Der følger ingen strømadapter med, men har du en netstrøm/USB-adapter liggende fra en mobiltelefon, kan den sagtens bruges.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

Praktisk lille produkt, som løser opgaven med at sende musik til stereoanlægget glimrende.

  • Fornuftig batteritid

  • Praktisk størrelse

  • Lavt lydoutput

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her