Cookie- og privatlivspolitik


Samsung X360

De slanke linjer, den gode skærm og den formidable batteritid gør X360 attraktiv. Men den er dyr.

Set til:

11.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsung har et udsædvanlig bredt udvalg af forbrugerelektronik på programmet, og nu er deres bærbare computere også blevet tilgængelige i Danmark.

En af de bedste modeller hedder X360 og fås i to varianter. Den billigste koster små 12.000 kroner og er altså stadig i den kostbare ende. Men så får man også en usædvanlig tynd bærbar, som blot måler 16,5 mm på det tyndeste sted og knap 31 mm på det tykkeste.

Man fryder sig over den indbydende blanke plastic. Det er dog kun overfladen – under den gemmer sig en let og stærk magnesium-ramme. X360 er trods sine små dimensioner udstyret med et fuldt og godt tastatur samt en skærm, som har mere lys end de fleste. Der benyttes lavenergienheder overalt – ikke mindst skærmen, som er baseret på LED-teknologi.

Det betyder, at den bærbare har en batterilevetid på cirka 6 timer. I praksis kunne vi være på nettet og arbejde i over 5 timer. Med en dyrere variant af X360 med solid state disk (SSD), som bruger samme teknologi som hukommelseskort, kan man angiveligt snige sig over 10 timer.

Ikke til spil
Den testede variant er rigelig hurtig til de fleste behov. For Samsung X360 er en bærbar, som er hurtig til alle almindelige computeropgaver. Pc’en åbner programmerne kvikt, har hurtigt trådløst net i den nye N-standard og er i det hele taget en maskine, man sætter mere og mere pris på, jo længere tid man bruger den.

Den er med grafikchip på bundkortet og er ikke egnet til de nyeste 3D-spil, men lidt billedbehandling kan den sagtens klare.

X360 er primært beregnet til dig på farten, hvor du vil opdage, at den er stærk og rimelig robust trods de små dimensioner.

Er I flere brugere, behøver du ikke bekymre dig om fedtfingre – tastaturet skulle være stort set bakteriefrit, da det er behandlet med
nanoteknologi.

For høj pris
Samsung X360 er en pc, som de fleste af os vil drømme om. Den er godt skruet sammen, men prisen er også i den meget høje ende. For høj efter vores mening.

Fakta
  • Meget slank

  • Let og ultra bærbar

  • Lang batteritid

  • Separat dvd-drev

  • Pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her