Cookie- og privatlivspolitik


Samsung SyncMaster T240

Samsung SyncMaster T240 er en stor og flot skærm med masser af areal, høj opløsning og masser af tilslutninger. Billedkvaliteten er upåklagelig, synsvinklen relativt god, og menuerne er til at finde rundt i.

Set til:

2.159,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det første indtryk af denne skærm er størrelsen. Opløsningen er helt i top med hele 1920 x 1200 pixels, så der er virkelig god plads. Det højere format er et lille minus for film, men et tilsvarende plus for kontorarbejde.

Et dæksel bagpå dækker over, at der er masser af tilslutninger. Ud over DVI-, VGA- og HDMI-stik til videosignalerne er der en optisk lydudgang (til brug med HDMI-signaler) samt en lille USB-hub med to stik, beregnet til kortlæsere og andet, det er praktisk at have på bordet. De nødvendige kabler, også til USB, følger med skærmen. Vippefunktionen fungerer godt med stor vippevinkel.

Billedkvaliteten er upåklagelig, med skarphed i top og et næsten perfekt farveforløb. Lysstyrken er i top, men kontrasten kan ikke helt følge trop. Farveskiftet fra forskellige synsvinkler er synligt uden at være overvældende voldsomt. Ved film er der liv i farverne, og det er nemt at skifte mellem de forskellige forindstillinger. Betjeningspanelet sidder på siden. Knappernes markering er utydelig, men betjeningen er logisk, og man lærer hurtigt at bruge knapperne.

Der er ingen højttalere, og skærmen kan ikke vægmonteres. En kabelklemme holder styr på ledningerne, og som prikken over i’et er der en pudseklud til at fjerne fingeraftryk fra skærmens ramme.

Konklusion
Dette er en stor og flot skærm med masser af areal, høj opløsning og masser af tilslutninger. Billedkvaliteten er upåklagelig, synsvinklen relativt god, og menuerne er til at finde rundt i. En både flot og funktionel skærm.

Fakta
  • Gode farver

  • Mange tilslutninger

  • Testens næstdyreste

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her