Cookie- og privatlivspolitik


Samsung SyncMaster 970p

Samsung har skabt en skærm, der ikke ligner andre skærme. Men den ligner til forveksling filmselskabet Pixars maskot, lampen Luxo.

Set til:

3.520,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Ankomsten af endnu en 19-tommers fladskærm på redaktionen vækker normalt ikke den store opsigt. For nye fladskærme kommer stort set dagligt. Men Samsung SyncMaster 970p formår alligevel at skille sig ud fra mængden.

De fleste skærme er bedst tjent med at stå op imod en væg, da bagsiden oftest er langt mindre elegant end forsiden. Med SyncMaster 970p er det nærmere omvendt. Mens frontrammen er i typisk "aluminiums"-plastic, er bagsiden og foden holdt i lækker højglanshvid "iPod"-lakering. Og den helt specielle fod, som mest minder om en klassisk arkitektlampe, vækker også opmærksomhed.

Samsung kalder selv SyncMaster 970p for verdens mest fleksible skærm. Der er noget om snakken. For foden kan vrides, drejes og roteres på enhver tænkelige måde, så det er næsten umuligt at forestille sig en placering, hvor skærmen ikke kan anbringes i den rigtige vinkel. Den er givetvis også perfekt til pc'er, hvor flere skal bruge den samme skærm på skift. To træk og et vrid, så står skærmen på lige præcis din måde (også på højkant, hvis du foretrækker det). Desværre har skærmen også en tendens til at stå og vippe i takt med, at man skriver.

"iPod-designet" går igen i betjeningen. Skærmen har nemlig ingen justeringsknapper overhovedet. Enklere kan det ikke blive! Den kan dog heldigvis indstilles. Det foregår blot på skærmen, takket være den medfølgende software. Om det er et plus eller et minus, er en smagssag. Men indstillingerne er blandt de bedste og mest excentriske jeg har oplevet. De virker, og billedet bliver strålende. Men programmet ignorerer højt og flot alle Windows-standarder.

Med en pris på knap 4000 kroner kan man forlange en hel del. Det leverer Samsung til fulde. Men skal du bare have skærmen stående op mod væggen altid, er det næsten spild at ofre penge på den lækre finish og geniale fod.

Fakta

Samsung SyncMaster 970p

Samsung Danmark henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 38 32 28 87

  • Forfriskende design

  • Strålende billedkvalitet

  • Superjusterbar fod

  • Ikke i bredformat

  • Står let og vipper på bordet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her