Cookie- og privatlivspolitik


Samsung SyncMaster 960BG

Samsung er lykkedes med at designe en simpel og smuk fladskærm, der både giver mange ergonomiske muligheder og et rigtig godt billede.

Set til:

3.100,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsungs nye fladskærm gør livet lidt nemmere. Der er ingen menuknapper, og man behøver ikke at spekulere på justering af lys, farve eller kontrast, for skærmen viser helt automatisk det bedste billede. Skulle man alligevel have lyst til at ændre indstillingerne, gøres det fra det medfølgende MagicTune-program, som skal installeres på pcen.

Selv om foden er relativ simpelt designet, er der fremragende ergonomiske muligheder, og skærmen kan både hæves, sænkes og vippes frem og tilbage. Som prikken over iet kan den også drejes 90 grader med uret. Denne funktion kaldes pivot og kan gøre brevskriveriet eller avislæsningen lidt lettere, eftersom at skærmen kan vise et helt A4-ark i fuld størrelse. Normalt plejer det at være sådan, at grafikkortet også skal kunne dreje billedet 90 grader, før at man kan benytte pivotfunktionen, men Samsung har vedlagt et lille snedigt program MagicRotation som selv kan dreje billedet rundt, uanset om grafikkortet understøtter det eller ej, og det virker med to museklik.

Skærmen kan både tilsluttes grafikkortet analogt (VGA) og digitalt (DVI), men kan ikke have to pcer tilsluttet samtidig. Der er nemlig kun en enkelt port på skærmen, og det er den digitale DVI-port. Vælger man at tilslutte analogt, skal man bruge det medfølgende VGA-til-DVI-kabel.

Fakta

Samsung SyncMaster 960BG

  • Ergonomi

  • Design

  • Justeringssoftware

  • Billedkvalitet

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her