Cookie- og privatlivspolitik


Samsung SyncMaster 2232BW

2232BW giver et godt og roligt billede under alle lysforhold, og så er den flot at have stående på skrivebordet. Men ergonomien skuffer en smule.

Set til:

1.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsungs fladskærm har et unikt system mellem fod og skærm, som ifølge producenten gør det nemmere at indstille skærmens vinkel. Men i praksis er der ikke den store forskel at spore. Til gengæld er SyncMaster 2232BW en flot skærm med et godt billede.

Uanset om det er mørkt eller lyst, hvor skærmen står, så leverer Samsung Syncmaster 2232BW et fantastisk godt billede med en sund og naturlig balance mellem farver og kontrast, som egner sig lige godt til dagligdags kontorbrug som til film og spil.

Skærmen er god til at vise og adskille farver, som nuancemæssigt ligger tæt op ad hinanden, og det giver en god dybde i billedet. Det bedste er dog, at billedet er roligt og behageligt at kigge på selv i flere timer ad gangen. Eneste lille minus ved billedet er, at der er lidt synligt lys i toppen og bunden (ses på sorte baggrunde), ligesom det er tilfældet hos det øvrige felt. Selv med det smarte system, som forbinder foden med skærmen, er de ergonomiske muligheder til at overse. Og skærmen kan desværre hverken hæves eller sænkes. Men udseendet er flot, og både rammen og foden er pakket ind i sort og spejlblank plastic.

2232BW giver et godt og roligt billede under alle lysforhold, og så er den flot at have stående på skrivebordet. Men ergonomien skuffer en smule.

Fakta
  • Behageligt billede

  • Gode farver og kontrast

  • Begrænset ergonomi

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her