Cookie- og privatlivspolitik


Samsung SPF-85V

Samsung SPF-85V er en ret avanceret fotoramme, som giver mange og sjove muligheder og funktioner til prisen.

Set til:

1.100,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsungs fotoramme, SPF-85V, er spækket med funktioner. Den kan køre på batteri, understøtter trådløst netværk, og så har den indbygget højttalere, så man kan få lyd på sine videooptagelser.

Den trådløse netværksunderstøttelse betyder, at fotorammen kan streame digitale fotos fra fx din pc. Det kræver en smule opsætning, men det fungerer rigtig godt. Det er i øvrigt også ganske let at overføre fotos fra hukommelseskort og til den interne hukommelse.

Samsung SPF-85V er en yderst kompakt sag, hvor rammen rundt om skærmen er smal. Alle tilslutninger sidder i højre side og er lette at komme til. Det hele er i bund og grund meget elegant, hvis man ser bort fra den store strømforsyning. Der følger ikke nogen fjernbetjening med, og der er heller ingen synlige knapper. Forklaringen er, at skærmens knapper sidder skjult i venstre side af rammen og er berøringsfølsomme. Desværre oplevede vi, at skærmens menu var lidt besværlig at navigere rundt i, primært fordi de berøringsfølsomme knapper ikke altid opfattede, når vi trykkede.

Strømforbruget er højt, både i brug og i standby, fordi den her oplader batterierne. Vi testede, hvor lang tid rammen kunne køre på batteri, og resultatet var skuffende 40 minutter.

Billedkvaliteten er i orden dog uden at imponere. Farverne er lidt blege, og kontrasten er en smule for lav. Men der er trods alt stadig et højt detaljeniveau.

Konklusion:
Samsung SPF-85V er en ret avanceret fotoramme, som giver mange og sjove muligheder og funktioner til prisen. Og selv om menuen er lidt besværlig at navigere rundt i, og fotorammen generelt bruger ret meget strøm under brug (på grund af den trådløse netværksunderstøttelse) og i standby, efterlader den et positivt indtryk.

Fakta
  • Trådløst netværk

  • Batteridrift

  • Menusystemet er lidt trægt

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her