Cookie- og privatlivspolitik


Samsung SGH-X830

Træls trendsætter: Udseendet er ikke alt og den ellers lækre X830 har for mange besværlige og halvdårlige funktioner til at score højt.

Set til:

2.795,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Skulle denne telefon-MP3 hybrid alene bedømmes på udseendet og de reaktioner, den får fra omgivelserne, så havde vi et sikkert tophit mellem hænderne. Men lige meget hvor mange Wauv!-reaktioner man får, når man med et fingerknips folder sin minitelefon ud, så skal telefonen også være god at bruge, og her fejler X830. Kort sagt er det som om Samsungs topdesignere har stået for det ydre og så har man overladt det indre og brugerfladen til praktikanten.

Foldet sammen er X830 en 1 GB MP3-afspiller, der desværre ikke kan udvides yderligere. Folder man den ud, er der adgang til et fuldt tastatur, men i to rækker i stedet for de vanlige tre. Det kræver tilvænning (og det hjælper ikke, at hvis man leder efter et specialtegn, så vises det på skærmen som om tastaturet har tre rækker). For at tænde MP3 afspilleren skal man åbne telefonen, trykke på tre taster og lukke igen. Vil man benytte sig af muligheden for at høre trådløs musik skal man trykke på en hjul, bruge drejehjulet, vælge, åbne telefonen, vælge og lukke den igen. Derudover har MP3-afspilleren det med at fryse fuldstændigt eller blot tabe forbindelsen til headsettet, så man skal det hele igennem igen. Lyden er ikke noget at råbe hurra for, men på niveau med de fleste små MP3-afspillere.


Med målene 84 x 30 x 19,9 mm og en vægt på kun 72 gram er telefonen smal, let og buttet og høster beundrende blikke, når man med et knips åbner den sidelæns som en foldekniv.

Udover MP3-afspilleren er det lykkedes Samsung at klemme alt, hvad man kan forvente sig af en moderne telefon ind i det spinkle ydre bl.a. et 1,3 megapixels kamera. Igen er kvaliteten o.k., men ikke noget at begejstres over. Antennen er indvendig og telefonen har et klistermærke, der advarer mod at dække for den det er der en grund til. En stor mandehånd kan helt spærre for antennen med dårlig forbindelse til følge så holder man sin telefon med fingrene strittende som til et finere teselskab.

Fakta

Fakta

Prisen er uden abonnement.
Samsung henviser til nærmeste forhandler på tlf.: 38 32 28 87

  • Anderledes design

  • Klikhjul

  • For mange menuer

  • Besværlig MP3

  • Svag antenne

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her