Cookie- og privatlivspolitik


Samsung SGH-U700 Ultra Edition 12.1

En funktionel mobil med masser af gode funktioner. God lydkvalitet, hurtig internetforbindelse, og så er designet virkelig lækkert.

Set til:

2.899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsungs spejlblanke mobiltelefon imponerer næsten over hele linjen. Den understøtter det lynhurtige mobile internet HSDPA, har et stort og knivskarpt display, og så er det danske B&O, der har udviklet lydsystemet. De eneste få kritikpunkter er det ultrasløve kamera, og så er det spejlblanke ydre mere end almindelig modtageligt overfor fedtede fingre.

Det første der kommer til syne, når mobilen åbnes (displayet skubbes opad og tastaturet nedad) er det levende baggrundsbillede, som iflg. producenten viser et lokalt vartegn. Det ser rigtig godt ud, men lidt pudsigt at mobilen valgte at vise et baggrundsbillede af Egeskov slot på Fyn, når vi sad i Roskilde… Baggrundsbilledet skifter i øvrigt også mellem nat og dag.

SGH-U700 kan gå på internettet med en endnu højere hastighed end almindelige 3G-telefoner. Den understøtter HSDPA, som er videreudviklingen af 3G, og det giver en dataoverførselshastighed på mindst 3,6 Mbit i sekundet.

Mobilen har hele to kameraer indbygget. Det ene sidder over displayet og bruges til videosamtaler, mens hovedkameraet på 3,2 megapixels bruges til almindelig fotografering og videooptagelse. Billedkvaliteten afhænger meget af omgivelserne og så længe der er lys nok, bliver resultaterne hæderlige. Indenfor i dunkel belysning kan man slå fotolyset til (fungerer lidt ligesom en blitz), men her bliver billederne misfarvede og halvslørede, uanset hvad man gør. Det værste ved kameraet er dog reaktionstiden. Fra man trykker på udløseren og til kameraet tager billedet, går der 2-3 sekunder.


Til gengæld har Samsung gjort noget ekstra ud af lyden, og den indbyggede ICEpower-forstærker er udviklet af selveste B&O. Og lydkvaliteten er hamrende god - både når man lytter på musik og taler i telefon.

En af de mere håndgribelige kvaliteter er mobilens størrelse. Når den er slået ud, bliver den omkring 14 centimeter lang og ligger godt i en voksen hånd. Knapperne er store og brede og meget nemme at ramme. Som en lille finurlig detalje fungerer den runde navigationsknap også som et rullehjul, men det er langt nemmere bare at trykke på navigationsknappen end at "sejle" rundt i menuerne med rullehjulet.

Fakta

Samsung SGH-U700 Ultra Edition 12.1

Display: 2,2-tommer (240 x 320 pixels)
Kamera: 3,2 megapixels (2048 x 1536 pixels) – autofokus
Musikafspiller: MP3, AAC, AAC+, WMA (understøtter DRM)
Videoafspiller: 3 GP, H.263, MPEG-4
Tilslutning: Bluetooth A2DP (stereo), USB
Data/kommunikation: HSDPA, 3G, EDGE, GPRS
Netværk: 3G, GSM900/1800/1900 (triband)
Hukommelse: 40 MB
Kortlæser: microSD
Mål: 10,3 cm høj, 5 cm bred, 1,2 cm tyk
Vægt: 82 gram

  • Understøtter HSDPA

  • Flotte levende baggrundsbilleder

  • God lydkvalitet

  • Ligger godt i hånden

  • Kameraets reaktionstid

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her