Cookie- og privatlivspolitik


Samsung SGH-E900

Går man efter design, er Samsungs nye mobiltelefon lige sagen, men de berøringsfølsomme knapper kan drille, og det indbyggede kamera er under middel.

Set til:

2.699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Bag mobilens sortblanke ydre gemmer der sig syv berøringsfølsomme taster, som er placeret rundt om navigationsknappen under displayet. De fire af dem lyser automatisk, når man åbner telefonen, mens de sidste tre kun tændes, når MP3-afspilleren er valgt. Det er en virkelig flot detalje, men det er lige før, at det bliver lidt for trangt med pladsen. Når man klikker sig rundt i menuerne med navigationsknappen, kommer man ofte til at ramme de berøringsfølsomme taster samtidig, og det resulterer som regel i, at man bliver smidt ud af menuen og skal starte forfra.


Displayet er tæt på fantastisk og leverer klare farver og en skarphed, som er sjældent set bedre. Selv om at det kun er to tommer, virker det meget større. Alle menuens hovedpunkter er overskueligt samlet i et enkelt skærmbillede, og tekst fra fx SMS-beskeder er nem at læse og står med store tydelige bogstaver.

Den indbyggede MP3-afspiller fungerer rigtig godt. Dog kan man ikke afspille sangene, som ligger i hukommelsen før, at man har valgt dem til playlisten og det er lidt irriterende. Man burde bare kunne lægge en bunke sange over i telefonen og så trykke på Play uden at bekymre sig om playlister. Til gengæld er lydkvaliteten langt over middel, og med det medfølgende headset tilsluttet går både musik og samtaler fint i gennem også i modtagerens ende.

Det værste ved SGH-E900 er kameraet. Det har godt nok en opløsning på to megapixels, men resultaterne er kornede og som regel ud af fokus selv i skyfrit solskinsvejr.

Fakta

Samsung SGH-E900

Display: 2" QVGA 240 x 320 pixels
Hukommelse: 80 MB
Kortlæser: Micro-SD
Medieafspiller: MP3, WMA, AAC, AAC+, e-AAC+, MPEG4, 3GP og H.263.
Kamera: 2 megapixels med kameralys
Understøtter Bluetooth

  • Design

  • God lyd

  • Display

  • Placeringen af berøringsfølsomme taster

  • Kamera

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her