Cookie- og privatlivspolitik


Samsung NV15

Samsung NV15 ser ud, som om det er bygget for ti år siden. Det føles robust, men den underlige navigation gør det lidt svært at lære at bruge.

Set til:

1.749,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsung NV15 skiller sig virkelig ud fra mængden. I første omgang fordi det er knap så kompakt som mange andre kommekameraer; den ene side er tykkere end den anden, og man tænker straks tilbage på dengang, da der stadig skulle sættes film i kameraet.

Det næste man opdager, er den lidt underlige tilgang til navigation, man finder på bagsiden. Navigationen består nemlig af en lang række knapper både ved siden af og under skærmen. Ideen er så, at man forholder sig til ting på skærmen ved at trykke på den af de mange knapper, der befinder sig ud for det sted, hvor menupunktet eller spørgsmålet befinder sig. Det tager et stykke tid at vænne sig til.

Samsung NV15 skiller sig ud, når der kræves blitz. Den klikker frem på toppen af kameraet, men man frygter, at den lidt spinkelt udseende blitz bliver klikket ud på et forkert tidspunkt, og derefter bliver brækket af. I hvert fald er der ingen grund til at placere den så udsat et sted, for kvaliteten af billeder med blitzen på er ikke bedre end billeder taget med kameraer, hvor blitzen er indbygget i huset. Heller ikke udendørs udmærker kameraet sig, men det ligger dog midt i feltet i denne test – farverne er klare, men der er en del støj i billedet, og den underlige navigation gør det langtfra til en fornøjelse at fumle med kameraet for at tage et simpelt billede.

Fakta
  • God skærm

  • Virker robust

  • Underlig navigation

  • Blitz virker ikke solid

  • En anelse klodset

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her