Cookie- og privatlivspolitik


Samsung NP-R510 FA02SE

Hvis man leder efter en lille let bærbar til rejsen, er Samsung R510 FA02SE et fint valg. Har man derimod de mindste ambitioner med sin pc, bør man vælge en anden.

Set til:

5.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsungs er ikke just en bærbar i topklasse. Processoren er langsom, grafikchippen er ekstremt langsom, den understøtter hverken eSATA eller FireWire, og så har skærmen lav opløsning. Kort fortalt egner Samsungs bærbare sig bedst til kontorprogrammer, internet-surfing og lettere billedbehandling.

Til gengæld er prisen lav, og så er R510 en letvægter på 2,6 kilo. Skærmen er på 15,4 tommer og med en opløsning på 1200 x 800 pixels. Bagbelysningen er kraftig og skinner igennem sort, så mørke skygger bliver lysegrå. Til gengæld er den god til kridhvid.

Et andet plus er, at den bærbare har en HDMI-port, så den nemt kan forbindes til fjernsynet inde i stuen. R510 har masser af hukommelse og understøtter den hurtigste type kabelnetværk, Gigabit, og Bluetooth. Det trådløse netværk er desværre det gamle 802.11g med en maksimal overførselshastighed på 54 Mbit i sekundet.

Designet er lidt konservativt uden deciderede genvejsknapper. Der er masser af funktionstaster (Fn-taster), som bruges i stedet. Lydkvaliteten er, som man kan forvente hos en billig bærbar, ikke brugbar til ret meget. Det eneste, de indbyggede højttalere for alvor egner sig til, er gengivelse af Windows’ egne lyde.

Hvis man leder efter en lille let bærbar til rejsen, er Samsung R510 FA02SE et fint valg. Har man derimod de mindste ambitioner med sin pc, bør man vælge en anden.

Fakta
  • Let

  • Billig

  • Lav ydelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her