Cookie- og privatlivspolitik


Samsung NC310

En af de bedste netbooks på markedet er Samsung NC310. Gummioverfladen er behagelig og praktisk.

Set til:

3.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vi har tidligere haft rigtig gode erfaringer med Samsungs serie af netbooks – især var vi imponerede over deres NC10. Faktisk var vi dengang ikke tøvende med at udnævne den til en af de bedste netbooks på markedet. Nu kommer så endnu en netbook fra Samsung, og faktisk ser det ud til, at det er lykkedes den koreanske producent at overgå sin tidligere model.

Der er dog ikke tale om, at Samsung NC310, som den nye netbook hedder, er markant hurtigere eller har andre fremtrædende fordele i forhold til NC10, som vi tidligere har anmeldt – den er bare designet lidt anderledes. Samsung NC310 har fået et endnu mere gennemført design og er blevet pakket ind i en gummioverflade, hvilket gør, at den virker solid og modstandsdygtig mod ridser. Når man åbner låget, bliver man også positivt overrasket, for tastaturets knapper er fladere og bedre integreret i designet, end man normalt ser på bærbare – undtagen på Apples bærbare, der har den samme type tastatur. Det flade tastatur gør, at der ikke samler sig snavs nede mellem tasterne, og det bliver lettere at gøre det rent. Alt i alt yder NC310 ganske udmærket, men den ligger i den dyre ende af netbooks. Ud over det har vi kun en enkelt lille bemærkning – at den lille gummidut, der dækker for VGA-udgangen, virker en smule ustabil– den sidder løst og ødelægger lidt pc’ens ellers overbevisende helhedsindtryk.

Fakta
  • Praktisk design

  • God batterilevetid

  • Lækkert tastatur

  • Solid gummiindpakning

  • Lidt for dyr

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her