Cookie- og privatlivspolitik


Samsung NC10

Samsung NC10 er klart en af de bedste netbooks, der samtidig holder imponerende længe på en enkelt opladning.

Set til:

3.399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er ikke så få nye netbooks, der ser lyset i disse måneder. Nu har Samsung også kastet sig ind i kampen om at få en bid af salgs­kagen for de populære små maskiner, og her kan man virkelig tale om ”bedre sent end aldrig”. Samsung har nemlig med NC10 lavet en lille perle, der har stort set alt, hvad hjertet kan begære i en netbook.

I første omgang må man beundre pc’ens diskrete og funktionelle design. Der er tre USB-tilslutninger og udgang til en ekstern skærm. Alle stik er lette at komme til, og tastaturet er noget af det bedste, vi endnu har prøvet på en netbook. Det virker solidt og har en størrelse, der gør, at man kan holde ud at skrive på det i længere tid. Skærmen er 10 tommer stor – eller lille, alt efter hvordan man ser på det. Men størrelsen er lige nøjagtig nok til, at man kan danne sig et nogenlunde overblik over hjemmesider, tekstdokumenter og regneark.

Masser af lagerplads
Også når det gælder harddisken skiller Samsung NC10 sig lidt ud fra mængden. Den har nemlig hele 160 gigabytes, hvilket er i den høje ende for markedets netbooks. Derudover kan man glæde sig over både Windows XP, Blue­tooth og trådløst netværk. I det hele taget virker Samsung NC10 til at være så tæt på en ”rigtig” bærbar computer, som man kommer, når man stadig skal holde sig nede i en størrelse, der kan være i en dametaske.

Batterilevetiden er et helt kapitel for sig. I vores test kunne computeren klare lige over seks timer på en opladning. Det er helt i top og faktisk det bedste resultat for en netbook, som vi endnu har set.

Det eneste lille problem, vi har med Samsung NC10, gælder faktisk ikke selve computeren, men prissætningen. Som vores nylige test af de små bærbare viste, er det absolut muligt at få en rigtig god netbook til omkring 2.000 kroner, og Samsung NC10 koster 3.399 kroner. Det skal dog ikke afholde os fra at give den vores bedste anbefalinger med på vejen, da man blandt andet får en væsentlig bedre batterilevetid for pengene.

Fakta
  • God størrelse

  • Godt keyboard

  • Stor harddisk

  • Fin batterilevetid

  • Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her