Cookie- og privatlivspolitik


Samsung G600

Samsung G600 er en solid telefon, der holder hvad den lover.

Set til:

3.698,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsung har – som de fleste af konkurrenterne – fået for vane at spytte en lind strøm af mobiltelefoner på markedet. For de almindelige forbrugere kan det have den uheldige konsekvens, at man faktisk får meget svært ved at skelne den ene model fra den anden.

Det gør sig i høj grad gældende for Samsungs nye G600, der til forveksling ligner de mange andre mobiler i Samsungs produktserie. Den største forskel er nok i virkeligheden kameraet, der har fået en gevaldig overhaling i G600; for første gang (fra Samsung) er der nemlig tale om hele 5 megapixel med dertil hørende autofokus. Og ja, det tager faktisk ganske fortrinlige billeder, selv sammenlignet med et billigt digitalkamera. Og når det hele er pakket sammen i en meget lille pakke (102mm x 48mm x 14,9 mm) så er der jo tale om et meget lille digitalkamera – men derudover kommer alle de andre ting der hører til en mobiltelefon, hvilket – måske – kan få dig til at lade dit digitalkamera blive hjemme fra ferien. For der er – naturligvis – et par hager.

Den første er zoom-funktionen, der kun er digital. Den optiske zoom er svær at få plads til når telefonen stadig skal være lille, men det er måske noget de fleste kan leve med.

Til gengæld er det lidt underligt, at G600 ikke er født med 3G, som trods alt efterhånden er standard. Om man kan leve uden er naturligvis individuelt, men det vil i hvert fald begrænse en del af mulighederne for, for eksempel, at dele billederne man tager med det gode kamera.

Samsung G600 er en solid telefon, der holder hvad den lover. Men derudover er der meget lidt nyt under solen, for G600 er en standard telefon på rigtigt mange måder.

Fakta
  • Solidt design

  • 5 megapixel

  • Ingen optisk zoom

  • Ingen 3G

  • Lidt kedelig

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her