Cookie- og privatlivspolitik


Samsung CLX-3175N

Samsung CLX-3175N er absolut en af de bedre i klassen af multimaskiner med laserprint.

Set til:

2.051,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Samsung er ikke just den største producent af printere, men det koreanske firmas laserprintere har indtil videre været værd at tage et kig på. Det er også tilfældet med Samsung CLX-3175N, der er en glimrende printer, scanner og kopimaskine.

Designet er generelt ganske fornuftigt, og knapperne er velplacerede. Selv om der er tale om en multimaskine med farvelaserprinter, er CLX-3175N ikke ret stor.

Det eneste, vi egentlig godt kunne undvære, er den lidt underlige lille Samsung-hymne, der afspilles, når printeren tændes. Men det tilgav vi hurtigt, da vi først kom i gang med at arbejde med maskinen. Installation af drivere og programmer er en simpel affære, og softwaren er fornuftig og overskuelig.

Udskrifterne fra Samsung-printeren er et godt stykke over middel, når man sammenligner med andre laserprintere. Især ved billeder og grafik er udskrifterne aldeles fremragende, men også sorthvide tekstudskrifter er ganske udmærkede. Når Samsung CLX-3175N skriver ud, gør den det stille og hurtigt; en sides tekst tog omkring otte sekunder, og en side med et farvefoto kun nogle få sekunder mere. I hvert fald føles printeren på intet tidspunkt sløv – heller ikke ved større opgaver med mange udskrifter.

Som de fleste multimaskiner er CLX-3175N i stand til at kopiere, selv om computeren ikke er tændt. Og som farvekopimaskine er Samsungs printer virkelig en fryd – kopierne er pæne, og maskinen er hurtig.

Fakta
  • Larmer ikke

  • Hurtig

  • Pæne grafikudskrifter

  • Gode kopier

  • Intet trådløst netværk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her