Cookie- og privatlivspolitik


Samsung CLP-300N

Vi havde store forventninger til denne lille, smarte printer. Men udskrifterne er desværre temmeligt dårlige.

Set til:

2.210,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne printer giver et rigtig godt forhåndsindtryk. Den er meget lille sammenholdt med andre, til at løfte for en person og er nogenlunde overkommelig at have på et skrivebord. Samtidig er tonerpatronerne drønsmarte de er kompakte, og man skal bare åbne forpladen for at sætte dem på plads. Og der er tilslutning for netværk, der endda var virkelig nemt at sætte rigtigt op.

Den lille printer imponerede. Indtil vi så udskriften. Billederne klarer den pænt, men grafikudskriften var klart dårligere end hvad kan forventes af lignende printere.

Billederne havde ujævne farver og pixelerede streger. Selv sort-hvid-resultatet var problematisk, da bogstaverne bliver tegnet så tykt, at forskellen på fed og normalskrift bliver udvisket, hvilket gør teksten sværere at læse. Det er ikke decideret dårligt, men de andre printere klarer det bare bedre. Hastigheden på sort-hvid-udskrift målte vi til flotte 15 sider i minuttet, mens farveudskrift var forholdsvis langsoms: Godt tre sider i minuttet. Den er også langsom til at levere det første billede i en række. Printeren er en af de billigste til farvetryk og i midterfeltet til sort-hvid. Alt i alt er denne kompakte printer dog en fornøjelse at bruge. Ærgerligt, at den ikke skriver pænere.

Fakta

Samsung CLP-300N

Samsung oplyser nærmeste forhandler på tlf.:
38 32 28 87

  • Fylder ikke meget

  • Smart patronmontering

  • Udskriftskvalitet

  • Intet display

  • Langsomme farveprint

www.samsung.dk

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her