Cookie- og privatlivspolitik


Saitek GM3200 Laser Mouse

Saitek GM3200 er en decideret spillemus men os andre almindelige dødelige kan også have glæde af den.

Set til:

449,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Normalt er det sådan, at kabelmus er ret lette i det, men Saitek GM3200 har fået syv små separate vægte (4,5 gram stykket) sat ind, så den alligevel har lidt tyngde. Hver af disse syv vægte kan fjernes, så man selv kan bestemme, hvor tung eller let musen skal være. I det hele taget er der sat fokus på ergonomien, og musen ligger rigtig godt i højre hånd, og knapperne er placeret, så man kan nå dem uden at skulle anstrenge sig.

Der hvor GM3200 for alvor adskiller sig fra almindelige mus, er ved reaktionsindstillingerne, og måden hvorpå disse kan ændres direkte fra musen, mens man spiller. Lige ovenover rullehjulet sidder DPI-knappen. Den kan skubbes frem og tilbage og skifte i mellem musens fire forskellige opløsninger (800 DPI, 1600 DPI, 2400 DPI og 3200 DPI).

Ved 800 DPI reagerer markøren meget langsomt på musens bevægelser. Det kan være en fordel i spil, hvor man har brug for præcision frem for hastighed som fx en snigskytte i et 3D-skydespil, der skal holde geværet stille for ramme fjenden over store afstande. Ved den højeste opløsning på 3200 DPI reagerer markøren hurtigt og nærmest voldsomt på musens bevægelser, og det kan være meget svært at styre medmindre man er erfaren pc-spiller.


Det eneste, der irriterer en smule, er, at man er tvunget til at finjustere musen med det samme. Første gang man sætter den til pcen, reagerer den meget bedre på vandrette bevægelser end på lodrette, og det skal man kompensere for i det medfølgende program.

Fakta

Saitek GM3200 Laser Mouse

  • Ligger godt i hånden

  • DPI-funktionen

  • Vægten kan justeres

  • Føles lidt billig i det

  • Pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her