Cookie- og privatlivspolitik


Saitek A-250 Wireless 2.1 Speaker System

A-250 er sjov og brugervenlig, men diskanten trækker karakteren ned.

Set til:

1.049,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den lille 2.1-pc-højttaler fra Saitek er trådløs og lige til at tage med sig rundt i huset. Den er nem at betjene og en god løsning til dem, der bare vil have lidt baggrundsstøj.

A-250 leverer en så nærværende og god bas og mellemtone, at det er tæt på, at lydnørden kniber en tåre af bar lykke. Men diskanten overstyrer og ødelægger det samlede indtryk. Selv ved normal lydstyrke hvæser den og får den samlede lyd til at blive anmassende og irriterende at høre på. Brandærgerligt! Højttalerne egner sig desværre kun til at spille lavt, men det er de til gengæld også gode til.

Opsætningen er forbilledlig simpel. Bare tilslut USB-senderen til en USB-port på pcen, og så er systemet klar. Man kan også tilslutte en lydkilde (mp3-afpspiller, spillekonsol, mobiltelefon, etc.) via det medfølgende minijack-kabel. Højttaleren skal selvfølgelig have strøm, før den virker, og der kan man vælge i mellem at bruge den medfølgende strømforsyning eller give den fire AA-batterier.


En glimrende egenskab er, at Saiteks trådløse højttaler kun overtager rollen, som Windows primære lydkort, når den er tændt. Når den er slukket vil pcens lydopsætning opføre sig, præcis som den plejer.

Producenten oplyser, at rækkevidden er på 30 meter, men den holder kun, hvis der ikke er vægge i vejen. Dækningen var dog fin nok i hele parcelhuset. Designet er både sjovt og lækkert, og A-250 er lavet i blank sort plastik og er yderst futuristisk af udseende. Af fysiske dimensioner er den 34 cm bred, 9,5 cm høj og 12,5 cm høj og vejer 775 gram.

Fakta

Saitek A-250 Wireless 2.1 Speaker System

  • Lækkert design

  • Bas og mellemtone

  • Nem opsætning

  • Pris

  • Diskant

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her