Cookie- og privatlivspolitik


Roxio Easy Media Creator 10 Suite

Et stort og nemt brænderprogram med mange muligheder, men det er tungt at arbejde med.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med REMC 10 er det nemt at brænde sine data-, video-, lyd- og billedfiler over på dvd og cd, og så kan det meget mere end bare det. Med de over 40 indbyggede funktioner kan man bl.a. forbedre sine fotos, redigere video og arbejde med lyd. Det er nemt og overskueligt, men kræver en pc med muskler.

Programmet styres fra kontrolvinduet, som giver et godt overblik over alle mulighederne. Selv om sproget er engelsk, er det nemt at forstå, og med de mange hjælpetekster og trin-for-trin-guider bliver man hjulpet godt på vej, uanset om man vil lave en video-dvd, sikkerhedskopiere sine data eller lave en musik-cd til festen.

Der er især lagt vægt på video-bearbejdning, og man kan både importere, redigere og sågar få programmet til selv at stykke en hjemmevideo sammen med en flot dvd-menu og underlægningsmusik. Og så kan man sende sine videofiler direkte ud på internet-videotjenesten Youtube.com med et enkelt højreklik.

REMC 10 kan også konvertere mediefilformater på kryds og tværs af hinanden, og for at gøre det ekstra nemt, har producenten lavet en konverterings-Gadget (et lille program, som kører i Windows Vistas sidepanel). Her kan man bare trække sine musik- og videofiler over, og så konverterer programmet formatet, som man ønsker. Vi tog nogle filmsekvenser optaget med mobiltelefonen i 3GP-format, trak dem over på programmet i sidepanelet, som konverterede dem til WMV i løbet af nogle minutter. Virkelig nemt! Og så er der endnu en smart Gadget, som med et enkelt tryk på den store røde knap optager lyden, som kommer ud af højttalerne - en god løsning, hvis man vil optage netradio eller lyden fra en musikvideo på internettet. Her kan man også vælge, hvilket format der skal optages i (fx mp3, wma, wav, etc).

REMC 10 kræver en stærk pc, og selv med vores relativt nye test-pc med masser af hukommelse og en hurtig processor, stoppede det ofte op og tyggede drøv i flere minutter ad gangen. Et andet minus er, at det ikke kan arbejde med kopibeskyttede filer (DRM).

Fakta

Roxio Easy Media Creator 10 Suite

  • Mange konverteringsmuligheder

  • Masser af funktioner

  • To smarte Gadgets

  • Tungt at arbejde med

  • Understøtter ikke kopibeskyttede filer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her