Cookie- og privatlivspolitik


ROUTE 66 MAXI

ROUTE 66 fremstiller nogle ganske hæderlige GPS’er, og sammenholder man pris og kvalitet, er ROUTE 66 MAXI også et tiltalende bekendtskab.

Set til:

1.763,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ROUTE 66 fremstiller nogle ganske hæderlige GPS’er, og sammenholder man pris og kvalitet, er ROUTE 66 MAXI også et tiltalende bekendtskab.

Det er meget positivt, at MAXI er udstyret med en ret stor skærm – oven i købet i bredformat. Det er mere, end mange af de dyrere konkurrenter kan prale af – og når prisen så endda ligger i den lette ende, så er det faktisk svært ikke at være imponeret, når man tænder MAXI og opdager, at skærmen også i tændt tilstand er ganske fortrinlig.

Det skæmmer en smule, at den megen skærmplads ikke er udnyttet optimalt. Især fordi alle informationer er placeret i bunden. Vi ville gerne have haft bedre overblik over ruten. Det er ikke et enormt problem, men der findes bare løsninger, der er lidt smartere.

Til gengæld er det muligt at få forskellige elementer til at være gennemsigtige, så man kan afhjælpe problemet og stadig bevare et godt overblik. Søgefunktionen fungerer fint. ROUTE 66 MAXI kan finde en adresse på blot dele af navnet. Det er en meget brugbar funktion.

På vores testtur opfører MAXI sig ganske pænt. Den taler med en høj og tydelig stemme, og den er hurtig til at finde alternativer, når vi kører forkert. Den holder kontakt med satellitterne, selv på steder hvor flere andre GPS'er giver op.

Det er muligt at opgradere den for cirka 500 kroner ved hjælp af et sæt tilbehør, der giver håndfri betjening af telefon og i øvrigt indeholder en lysføler, der automatisk slår natvisningen til, når det er mørkt. Opgraderingen er en god idé, der gør, at førstegangskøbere, der finder ud af, at de har brug for mere, kan anskaffe de avancerede funktioner.

Fakta
  • God skærm

  • Mulighed for opgradering

  • Lidt sløv til at udregne rute

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Bærbar filmafspiller fra Creative

Bærbar filmafspiller fra Creative

Efter lang tids venten er det nu muligt at købe Creatives bærbare film- og billedafspiller Zen Vision, men foreløbig kun i USA.

Læs mere

Canon CanoScan 8800F

Canon CanoScan 8800F

Canon CanoScan 8800F er en halv­professionel scanner og meget velegnet til fotoscanning.

Læs mere

Sony U73T

Sony U73T

Sony U73T hører ikke til blandt de billigste GPS'er. Til gengæld er den god.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her