Cookie- og privatlivspolitik


Route 66 Chicago 9000

GPS'en Route 66 Chicago 9000 er virkelig lækker, og vi kan på det varmeste anbefale den!

Set til:

3.799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Route 66' nye vejviser har en ekstrastor og tydelig skærm på 4,3 tommer og er lynende hurtig til at afvikle navigationsprogrammet og finde satellitterne - og vi er meget imponerede!

Langt de fleste GPS'er har 3,5-tommerskærme, og selv om det på papiret ikke virker som det helt store fremskridt med en 4,3-tommerskærm, føles forskellen i praksis alligevel himmelvid stor. Der er både plads til at vise hastighed, afstand og rutens to næste træk, uden det samlede billede bliver sammenklemt eller ser rodet ud - tværtimod er det hele meget mere overskueligt!

Udover den store skærm er GPS'en også i besiddelse af en ganske kraftig processor, som kan afvikle navigationsprogrammet lynhurtigt. Brugerfladen og menuerne reagerer prompte, og selv om det medfølgende kort er stort og dækker hele Europa, tager det ikke længere tid (i Danmark) end et par sekunder, at finde den ønskede destinationsadresse frem og beregne ruten - hvis man vælger en destination i et andet land, tager det selvfølgelig lidt længere tid at beregne ruten. Som prikken over i'et er den også følsom og præcis, når det gælder satellitterne, og sammenlagt giver det en GPS, der er skræmmende hurtig til at genberegne ruten, hvis man misser en afkørsel - man når knapt nok at køre forkert, før den er klar med en alternativ rute. GPS'en understøtter også trafikmeldinger (TMC) og kan indstilles til at tage højde for vejarbejde, trafikuheld osv. i de lande, der tilbyder denne service.


Det værste er forrudeholderen, som skæmmer den samlede oplevelse. Den er egentlig nem nok at få til at sidde fast på forruden, men under testen skvattede den ned, hver gang der var et bump på vejen. Irriterende!

Fakta

Route 66 Chicago 9000

Kortet dækker Europa
Processor: 400 MHz
Skærm: 4,3" TFT
Hukommelse: 2 GB SD-kort
GPS: SiRFStar III
Kortlæser: SD/MMC
TMC: Ja
Størrelse: 9,1 cm høj, 13,2 cm bred, 2,2 cm dyb
Vægt: 210 gram
Medfølger: Oplader til bil, holder til forrude, TMC-antenne, USB-kabel, lille taske

  • God og bred skærm

  • Hurtig i optrækket

  • Medfølgende Europakort

  • Understøtter TMC

  • Elendig forrudeholder

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her