Cookie- og privatlivspolitik


Roccat Kone

En lækker og avanceret mus til den meget seriøse pc-spiller.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Roccats nyeste lasermus henvender sig til de hærdede pc-spillere, for hvem de yderste af marginalerne tæller. Musen er ultrapræcis og lynhurtig i opfattelsen, kan justeres med et enkelt tryk på en knap og nemt vejes op eller ned med de medfølgende vægte. Har du tænkt dig, at påbegynde en karriere som internet-soldat, er Roccat Kone et glimrende våben.

Spillemusen kan med sin 6,4-megapixels-sensor aflæse underlaget med en forrygende høj opløsning på 3200 DPI. Og kombineret med en reaktionstid på 1 millisekund, er den ekstrahurtig i opfattelsen. Den har syv knapper - højre/venstre, to skulderknapper, to DPI-knapper, hvor man kan sætte markørhastigheden op eller ned, og så sidder der en lille knap foran rullehjulet. Rullehjulet er af typen, der ruller i bløde hakker. Det er tilpas stramt, og så kan det også rulle sidelæns og bruges som en ottende knap. Alle knapperne kan selvfølgelig indstilles til at udføre andre funktioner, og i den forbindelse kan musen gemme op til fem forskellige profiler - smart, for så kan man med et tryk på en knap fx skifte til en lavere og langsommere opløsning, når man ligger på lur som snigskytte og har brug for et roligt sigte.

Roccat Kone vejer som udgangspunkt 115 gram, og hvis man synes, at den bliver for let, kan man give den lidt mere tyngde med én af de medfølgende vægte (5, 10, 15 og 20 gram). En anden rigtig smart detalje er, at musen kan indstilles til at lyse i forskellige farver. På den led kan man give den forskellige farver i de profiler, man opretter og kende forskel på dem.


Det eneste negative ved Roccat Kone er installationen. Ikke så meget det, at man selv skal installere driveren. Men når man sætter den medfølgende mini-cd i pc'en, bliver man ledt ud på Roccats hjemmeside, hvor man så selv skal lede efter og hente kontrolpanelet, som skal installeres.

Fakta

Roccat Kone

  • Hurtig i opfattelsen

  • Kan lyse i forskellige farver

  • Ligger godt i hånden

  • Ekstra vægte medfølger

  • Irriterende installation

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her