Cookie- og privatlivspolitik


RoboReptile

RoboReptile er et flot og sjovt stykke legetøj til børn fra otte år og opefter.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

RoboReptile er en fjernstyret robotdinosaur, der kan få huleboeren frem i enhver barnlig sjæl. Den er så flot og gennemført designet, at man spontant peger på den nede i legetøjsforretningen og udbryder: "Vil ha' nu!".

Umiddelbart skulle man tro, at RoboReptiles glatte plastikfødder ville bevæge sig bedst på et gulvtæppe, men det er faktisk lige modsat. Den bevæger sig både hurtigere og mere sikkert på et spejlglat parketgulv. Dyret skal endelig ikke forveksles med en fjernstyret bil, for det er det under ingen omstændigheder. Det er lige så meget et spil, hvor man skal sørge for at holde den temmelig sure dinosaur i godt humør, for ellers reagerer den ikke på fjernbetjeningens kommandoer - et godt råd er at slukke og tænde igen, hvis den bliver for sur, det plejer at hjælpe på humøret.

RoboReptile kan alle mulige ting og har en lille smule intelligens. Ved hjælp fra følere, der sidder i dens hoved, kan den (for det meste) undgå forhindringer, og hvis den fx går ind i en væg, bakker den og går udenom. Den kan også selv finde hen til fjernbetjeningen (hvis man holder Feed-knappen inde), og så kan den gå på bagbenene eller løbe. Den kan også i nogen grad styres som en fjernstyret bil, men den kan fx ikke bevæge sig skråt. Enten går den ligeud, eller også drejer den - bare ikke samtidig.


Generelt er monsteret ret sjovt at lege med, men man bør skåne familiens yngste medlemmer, som godt kan blive bange for de spontane bevægelser og brøl. Hvis man vil have fuld glæde af RoboReptile, er man tvunget til at læse sig i gennem den medfølgende manual, for fjernbetjeningen er på ingen måde intuitiv, og det er lidt synd.

Fakta

RoboReptile

  • Flot

  • Sjov

  • Reagerer hurtigt

  • Brugerfjendtlig fjernbetjening

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her