Cookie- og privatlivspolitik


Ringenes Herre som onlinespil

Ringenes Herre er ude som onlinespil (LOTRO). Nu kan du selv finde vandrestaven frem og udforske dine yndlingssteder fra Tolkien-trilogien.

Spilproducenten Turbine har længe arbejdet på deres pendant til kassesucceser som World of Warcraft og Everquest. Nu er den europæiske version af Lord Of The Rings Online (LOTRO) så endelig klar.

Et mere voksent rollespil
Selvom LOTRO på mange måder minder om online rollespil som World of Warcraft er stilen mere realistisk, mindre puttenuttet, og udfordringerne er større. Selvfølgelig foregår det hele i en eventyrverden, men slåskampe, håndværk og de opgaver man skal løse er seriøse og appellerer nok mere til voksne eventyrer end til de helt unge.

Ikke en revolution
LOTRO vil næppe efterlade konkurrenternes spilverdener som tomme ruindynger. Det byder ikke på revolutionerende nye ideer og smarte tiltag. Turbine har dog lånt og raffineret det bedste fra andre spilverdener såsom salg fra spiller til spiller og transport fra by til by via heste. Der er dog nyt at komme efter i spillet, fx kan man spille rollen som kaptajn og guide andre spillere i kamp. Der er også sjove tiltag som musikinstrumenter, man selv kan spille på med kombinationer af toner via sine nummertaster. Men det er nok muligheden for at spille i den mest berømte eventyrverden nogensinde, som skal trække, hvis man vil spille LOTRO - for det gør spillet fremragende.

Næsten som at være der selv
Spillet er tro mod Tolkiens bøger, og tager sin begyndelse i områder som Herredet og Bri, hvor man aktivt skal deltage i kampen mod De sorte rytteres spioner. Undervejs kan man vælge at ryge sig en pibe tobak på trappen foran Sækkedyb, som Gandalf så ofte har gjort det, eller møde Aragon i et skummelt værelse på kroen Den stejlende pony. Man kan også besøge Tom Bombadil eller selv tage på en farefuld færd mod Kløvedal.

Næste udvidelse til spillet hedder indtil videre Rohan og vil give adgang til græssletterne i Rohan og måske endda til den gyldne by Minas Tirith. Så det er bare med at hvæsse sværdet, finde vandrestaven frem, spænde bæltet ind og forberede sig på en spændende tur ud i Tolkiens egen eventyrverden.

Fakta
Spillet kræver som minimum en bredbåndsforbindelse og en stærk pc med et godt grafikkort og 512 megabyte ram. Spillet i sig selv koster omkring 300 kroner, og så koster det fra 70-90 kroner om måneden at spille.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her