Cookie- og privatlivspolitik


Rescue Your Vinyl & Tapes

Skal du have overført plader og bånd til din computer, er denne pakke værd at prøve.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Har du stadig vinylplader eller bånd med optagelser, som man bare ikke kan få mere? Så har du nu mulighed for at redde de gamle lydklip ved at overføre dem til din computer ved hjælp af pakken Rescue Your Vinyl & Tapes fra Magix.

En pladespiller kræver en såkaldt RIAA-forstærker. Den frekvenskorrigerer og forstærker signalet fra pladen. Der følger en RIAA-forstærker med i Rescue Your Vinyl & Tapes, som du skal forbinde mellem din pladespiller/båndoptager og computeren. Du sætter blot din grammofon til enheden via de medfølgende kabler i den ene ende og pc’en – via lydindgangen i den anden ende af boksen.

Pakken indeholder en hel række programmer, som kan klare forskellige opgaver. Men hovedprogrammet hedder Audio Cleaning Lab og har, som navnet antyder, mulighed for at rense op i lyden, så den bliver kraftigt forbedret i forhold til fx en ridset originaloptagelse. Hele pakken er installeret på få minutter. Heldigvis er der en god brugervejledning med illustrationer med. Så kan du ellers gå i gang med at overføre musik fra plader eller andre medier til harddisken. Det tager lidt tid at overføre musikken, da du skal køre i den hastighed, du afspiller plader eller bånd i. Så en stor vinylsamling kan let tage lang tid at få digitaliseret.

Programmet virker efter hensigten, og du kan få renset op i skrat og knasen. Lydkvaliteten afhænger af din computers lydkort, men er det godt, så er lydkvaliteten godkendt. Hi-fi-entusiaster vil mene, der mangler dynamik og detaljer. Men er det vigtigt at få musikken ned på harddisken, er denne pakke absolut værd at overveje. Prisen er udmærket i forhold til både den hardware og software, der følger med i pakken.

Fakta
  • Gode programmer

  • Godkendt lydkvalitet

  • Alle stik og kabler medfølger

  • Kræver en del opsætning

  • Engelsk tekst

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her