Cookie- og privatlivspolitik


RealFlight G3.5

RealFlight-simulatoren er flot og realistisk og giver masser af praktisk erfaring i modelflyvning.

Set til:

1.395,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Her er den perfekte løsning til drenge i alle aldre - en fjernstyret modelflysimulator. RealFlight G3.5 giver en ekstremt realistisk flyveoplevelse med et hav af forskellige fly- og helikoptertyper og indeholder udover selve softwaren også en fin USB-fjernbetjening til at styre med. Her kan man høste masser af praktisk erfaring på en nem og i længden billig facon.

RealFlight G3.5 ligner umiddelbart et spil, men er det absolut ikke. Det er en rendyrket simulator, hvor man udelukkende kan øve sig på at flyve med fjernstyrede modeller. Til gengæld er oplevelsen helt suveræn, og simulatorens fysik og fotografik imponerer. Selv lyden er i orden, og specielt det knasende brag, når en model rammer jorden med 160 kilometer i timen, kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Som udgangspunkt er der 45 fly og 23 helikoptere (både el- og brændstofmodeller), og der er både noget for begynderen og den øvede. Hver enkel model og flyveplads kan ydermere modificeres efter behov, og hvis man bliver bidt af det, kan der købes opdateringer med endnu flere modeller og flyvepladser. En fin detalje er de virtuelle instruktører, som kan slås til og give kurser i forskellige former for flyvning.

Den medfølgende fjernbetjening både ligner og virker som de rigtige. Udover de to styrepinde er der bl.a. fire trim-knapper, som bruges til løbende at kompensere for turbulens, vindretning eller mekaniske fejl (for realismens skyld kan man vælge, om der skal indtræffe mekaniske fejl på modellerne i luften). Skulle man have en professionel fjernbetjening liggende derhjemme, kan det være, at den også kan bruges. Der medfølger nemlig flere forskellige omformerstik, og på producentens hjemmeside kan man læse, hvilke typer fjernbetjeninger der understøttes.


RealFlight G3.5 er lige til at gå til, men hvor producenten har lagt al sin energi i grafikken og de formidable fysiske rammer, er brugerfladen stort set blevet forbigået og fremstår som en primitiv mellemting mellem et regneark og menuerne i almindelige Windows-programmer. Nemt men grimt.

Fakta

RealFlight G3.5

  • Flot grafik

  • Mange forskellige modeller

  • Medfølgende fjernbetjening

  • Realistisk fysik

  • Primitiv brugerflade

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her