Cookie- og privatlivspolitik


Razer Tron Gaming Mouse

Denne mus ser absolut bedst ud i dæmpet belysning, hvor de blå linjer langs siden og dioden under musen virkelig får den til at ligne et stykke udstyr, der er hevet ud af science fiction-filmen Tron – præcis som producenten Razer havde tænkt sig.

Set til:

830,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Musen er endda udstyret med en lille indbygget højttaler, så den udsender en knitrende teknologisk Tron-lyd, når strømmen fra computerens USB-port finder vej gennem det over to meter lange kabel. Tron Gaming Mouse er designet til både højre og venstre hånd, hvilket er prisværdigt. Men designet har mange skarpe kanter, og det gør musen knap så behagelig at have i hånden – specielt tommelfingerknapperne sidder akavet i forhold til de mange kanter. Samtidig har musen en meget glat og hård plastoverflade, som heller ikke er rar. Razer har god erfaring med at lave software til spillemus, og de kvaliteter, der kendes fra firmaets andre produkter, går også igen her, blot i en grafisk udformning, der ligesom musen læner sig op ad Tron-universet.

Det er enkelt at justere musens følsomhed og forudindstille op til fem forskellige følsomheder, som der hurtigt kan skiftes imellem, når der spilles.

Det er på samme måde nemt at knytte funktioner eller makroer til musens knapper. Makroer optages direkte i softwaren og justeres bagefter i forhold til forsinkelser mellem tastetryk og lignende mere avancerede detaljer. Det er muligt at oprette profiler, som hver især kan indrettes til de forskellige spiltyper, musen benyttes til. Desværre har musen ikke nogen indbygget hukommelse, og derfor skal den medfølgende software være installeret på den computer, der spilles på.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her