Cookie- og privatlivspolitik


Razer Lachesis

Musen er lavet specifikt til pc-spillere, og kvaliteten af både hardware og software er i top.

Set til:

480,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er svært ikke at være blot en smule imponeret over en computermus, der kan blære sig med en opløsning på hele 4.000 dpi.

Tallet siger for så vidt ikke alverden om musens præcision, da det også afgøres af en række andre faktorer – men det er en tydelig indikator for, at Razer Lachesis er en meget følsom mus. Når opløsningen er skruet helt i top, skal du næsten ikke røre musen, før musemarkøren flyver tværs over skærmen.

Razer Lachesis er som skabt til computerspil, for ud over den ekstreme følsomhed er musen meget præcis og udstyret med knapper, der reagerer på det mindste klik. Musens lave form gør, at du ikke slapper helt af i fingrene, hvilket heller ikke er meningen når du spiller action­spil. Men det kan være rart at have en ekstra mus tilsluttet computeren, når du blot skal arbejde eller surfe.

Razer Lachesis’ medfølgende software er noget af det mest omfattende af sin slags til mus og giver dig mulighed for at finjustere alle tænkelige og utænkelige finesser. Du kan tildele musens ni knapper nye funktioner eller makroer, og du kan justere følsomheden horisontalt og vertikalt helt uafhængigt af hinanden. Du kan lave op til fem profiler med indstillinger, som gemmes direkte i musen, så du hurtigt kan skifte profil, mens du spiller, også på andre pc’er end din egen. Alt i alt er der, hvad enhver spiller kan ønske sig. Razer Lachesis er en fantastisk mus, hvis du er til actionspil, hvor hastighed og præcision er vigtigt. Men den er ikke velegnet som dagligdagsmus, hvor du bør kigge efter en bedre ergonomi.

Fakta
  • Ekstremt præcis

  • Omfattende driversoftware

  • Indbygget hukommelse

  • Både til venstre og højre hånd

  • Ergonomien svigter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her