Cookie- og privatlivspolitik


Razer Carcharias

Lyden er behageligt rund og rig på de detaljer, der er brug for i spil, og når der lyttes til musik.

Set til:

550,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er selvfølgelig ikke ledningen til et headset, der er det vigtigste at kigge på. Men det siger meget, at selv de små detaljer er i orden på Razers headset Carcharias. Ledningen er en blød, stofklædt en af slagsen, og med en længde på tre meter har den ikke noget problem med at nå ned til en stationær computer placeret under skrivebordet.

Det vigtigste i et headset er selvfølgelig, at lyden er lækker og fint kan benyttes til både spil og musik. Razer Carcharias leverer en afdæmpet bas, som nok er lige diskret nok til visse musikgenrer, men helt perfekt til spil. Der er flotte detaljer i lydbilledet, hvilket ikke kun er vigtigt, når fx fjenderne i et spil nærmer sig, men som også giver en behagelig lyd, når der lyttes til musik. Fordi headsettet tilsluttes via jackstik, er lydkvaliteten afhængig af pc’ens lydkort, hvilket ikke altid er praktisk, hvis headsettet benyttes på forskellige computere.

Mikrofonen lever fint op til den forventede kvalitet, og tale går klart igennem til modtagerne under fx IP-telefoni – også i situationer, hvor der er støj i lokalet. Mikrofonarmen kan nemt justeres på plads alt efter præference. Selve ørebøfferne er monteret, så de trinløst kan tilpasses hovedets størrelse. Både bøjle og ørebøffer er bløde og sidder meget behageligt om hoved og ører, så det er til at holde ud at have dem på i lang tid ad gangen – hvilket igen er meget vigtigt, når der skal spilles på computeren.

Fakta
  • Lang ledning

  • Komfortabelt

  • God lyd

  • Fremragende mikrofon

  • Afhængigt af lydkort

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her