Cookie- og privatlivspolitik


QuickCam communicate STX Plus

QuickCam communicate STX Plus giver et godt billede og en rigtig god brugeroplevelse.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du benytter MSN Messenger, AIM eller Yahoo Messenger, er dette nye web-kamera fra Logitech den perfekte partner. Det er fra starten af forberedt til brug med netop disse tre chat-programmer og er virkelig nemt at komme i gang med.

Man skal ikke lade sig narre af kameraets relative beskedne maksimalopløsning på 640 x 480 pixels (VGA), for billedkvaliteten er i top. Farverne og kontrasten giver levende og flotte billeder, der bedst kan sammenlignes med optagelser fra et regulært videokamera. Selv når optagelserne er hårdest komprimerede, ser de fornuftige ud.

Installation består ganske enkelt i, at man sætter cden i pcen, kører installationsprogrammet og til sidst tilslutter web-kameraet og det medfølgende headset. Efter endt installation lægger der sig et Logitech-Video-ikon nede i Windows systembakke (ved siden af uret), og når der dobbeltklikkes på det, åbner en lille menu med fire hovedpunkter de tre af dem er hjælpeguider, hvor man med et enkelt klik, bliver hjulpet i gang med at sætte MSN Messenger, AIM eller Yahoo Messenger op til at bruge kameraet. Nemt og brugervenligt! Det sidste punkt er Quick Capture, og her kan der optages videoklip eller tages enkeltbilleder.

Med i pakken følger to forskellige holdere til web-kameraet, hvoraf den ene er beregnet til at sidde fast på en fladskærm. Web-kameraet tilsluttes pcen med det 1 meter og 80 cm lange USB-kabel, og headsettet skal tilsluttes lydkortets højttalerudgang og mikrofonindgang.

Fakta

Logitech QuickCam communicate STX Plus

  • Godt billede

  • Nem installation

  • Medfølgende headset

  • Betjening

  • Pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her