Cookie- og privatlivspolitik


Pure One Mini

Pure One Mini er en lille DAB- og FM-radio med en kraftig teleskopantenne, og lydstyrken styres med en stor knap på siden.

Set til:

495,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er ind- og udgang til MP3-afspiller og hovedtelefoner samt en USB-port, der kun bruges til opgraderinger af styresoftwaren. Der kan tilkøbes og installeres en genopladelig batteripakke, hvis man vil være fri for ledningen. Det giver op til 20 timers brug på en opladning.
Stationerne skal indstilles med autotune-funktionen, hvilket på DAB-båndet er overstået på omkring 10 sekunder. FM-båndet er mere besværligt, for her skal stationerne findes og gemmes én ad gangen, men det kan klares på nogle minutter. Efter stationindstillingen fungerer radioen i høj grad som en almindelig transistorradio. Det kræver lidt omtanke at lære knapperne at kende, men funktionerne er gennemtænkte, og det lille display er ganske hjælpsomt. Det har en god lysstyrke og er meget nemt at aflæse.
Lyden er gennemgående behagelig uden kunstig forøgelse af bas eller diskant. Den indbyggede højttaler er selvfølgelig ikke i stereo, men tilkobler man hovedtelefoner eller eksterne højttalere, giver den fuld stereolyd. Radioen kan også fungere som højttaler for en MP3-afspiller eller en computer, og bortset fra at lyden er mono, er den betydeligt bedre end i en almindelig bærbar computer.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Radio: FM, DAB, DAB+
• Udgangseffekt: 1,6 watt
• Højttaler: 3 tommer
• Strømforbrug: 2,5 watt
• Mål: 13,5 x 13,0 x 6,0 cm

  • Praktisk design

  • Behagelig lyd

  • Lavt strømforbrug

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her