Cookie- og privatlivspolitik


Pure Oasis

Prisen er ret høj, men Pure Oasis er alle pengene værd.

Set til:

1.699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Efter at have læst pressemeddelelsen på Pure's nye DAB-radio, hvor i de slår på, at den er ideel at have med sig, uanset om det er på skovturen eller ude i haven, fik vi noget af et chok. Den er kæmpestor og vejer 2,5 kilo! Men så snart man tænder for den og hører den fantastiske lyd, er man solgt!

Hvordan det kan lade sig gøre, at en mono-højttaler kan levere et så fyldigt og lækkert lydbillede, må stå hen i det uvisse, men Pure kan åbenbart noget med lyd. Både diskant, mellemtone og specielt bassen leverer en lyd, som man ellers kun hører på de dyreste højttalere.

Brugervenligheden er også i top, og efter bare tre tryk på knapperne har Oasis selv fundet alle tilgængelige DAB-radiostationer, og herefter kan man nemt bladre rundt i mellem dem på Tune-drejeknappen. I bund og grund er der ikke den store betjeningsmæssige forskel på denne og andre almindelige radioer, men den har alligevel et par brugbare ekstradetaljer såsom et indbygget genopladeligt batteri, der kan holde den kørende i op til 15 timer, en indgang til hovedtelefoner, og den sidste detalje er, at man også kan tilslutte en musikafspiller via minijack.


De fysiske dimensioner er som tidligere skrevet ret voldsomme i det, men i toppen af radioen er der gjort plads til et lille håndtag, som man kan bære den rundt i. Ifølge producenten kan Oasis' også tåle vand - altså i moderate mængder som fx vandstænk og let regnvejr, og derudover kan det bundsolide plastik- og aluminiumskabinet også tåle en ekstra hård medfart.

Fakta

Pure Oasis

Størrelse: 15,5 cm bred, 23 cm høj og 14 cm dyb
Vægt: 2,5 kg

  • Hamrende god lyd

  • Nem at overskue

  • Virker bundsolid

  • Indbygget batteri

  • Ekstra stor og tung

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her