Cookie- og privatlivspolitik


Pure Chronos iDock

En lækker og funktionel clockradio anno 2008, som både kan modtage DAB og FM og afspille sangene fra iPod'en.

Set til:

1.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Pure Chronos iDock kan du blive vækket til tonerne fra din iPod. En smart lille DAB- og FM-clockradio med iPod-dockingstation som er nem at betjene, og som lyder rigtig godt. Og bortset fra at knapperne er så hårde, at den rykker rundt på sengebordet, når man betjener den, er indtrykket positivt.

Radioen kan både modtage DAB og FM (digital og analog radio), og når den lille ledningsantenne, som sidder på undersiden, er rullet ud, går begge typer tydeligt og støjfrit igennem. Lydkvaliteten er høj, og selv om Chronos iDock ikke spiller lige så fantastisk som producenten Pures geniale Oasis (også en DAB-radio) fra sidste år, er det imponerende, at den lille radio på under et kilo giver så naturligt og omfavnende et lydbillede - det er næsten lige som at være der selv.

Chronos iDock har selvfølgelig alle de funktioner, en clockradio skal have og lidt til. Man kan indstille op til fire alarmer uafhængigt af hinanden og selv bestemme om det skal være radioen, iPoden eller bare en hyletone, som vækker familien. Radioen kan betjenes fra den lille og flade medfølgende fjernbetjening og fra knapperne, som sidder under displayet. Knapperne er dog lige akkurat så hårde, at de ikke kan betjenes uden, at man kommer til at skubbe til radioen samtidig, og det kan godt være lidt irriterende.


Udover de tekniske spidsfindigheder tænker Pure også på miljøet, og Chronos iDock bruger (ifølge producenten) mindre strøm både under drift og i standby end gennemsnittet for markedets øvrige DAB-radioer. Dertil kommer, at komponenterne er omhyggeligt udvalgte for mindst mulig miljømæssig belastning. Disse miljøtiltag kalder Pure for EcoPlus, og den fulde forklaring forefindes på producentens hjemmeside.

Fakta

Pure Chronos iDock

Understøttede iPods: 1. 2. og 3. generation Nano, alle iPod mini, alle 4. generation iPod, alle 4. generation iPod Colour, alle 5. generation iPod Video, alle 6. generation iPod Classic, iTouch
Mål: 19 x 19,5 x 13 cm
Vægt: 920 gram

  • Modtager DAB og FM

  • Understøtter de fleste nye iPods

  • Nem at betjene

  • Prisen er høj

  • Knapperne er for hårde

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her