Cookie- og privatlivspolitik


Pro Evolution Soccer 2008

Find klaphatten frem og tag revanche over Spanien og Sverige.

Set til:

300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den engelske tidligere landsholdsspiller, Gary Lineker, har beskrevet fodbold som et simpelt spil, hvor 22 mand jager en bold i 90 minutter, og tyskerne vinder til sidst. I Pro Evolution Soccer 2008 bestemmer du selv, hvor hurtigt minutterne skal gå, og hvilket hold, du er på.

Der er umiddelbart ikke meget nyt at komme efter i forhold til de seneste udgaver af spillet, men det gør det bestemt ikke mindre sjovt. Spillets avancerede kunstige intelligens er dog forbedret i forhold til tidligere versioner. Intelligensen får dine medspillere til at løbe i position når du har bolden, og modstanderen kan aflæse din spillestil, så det bliver svære at bruge samme angrebstaktik igen og igen. Det er dog ikke perfekt, fx har vi ind imellem oplevet nogle tvivlsomme målmandsdrop.

De enkelte spillere har hver deres styrker og svagheder, og flere af spillerne har de samme kvaliteter som i den virkelige fodboldverden - fx er Manchester Uniteds Ronaldo rigtig svær at stoppe, når han har kurs mod målet. Derfor virker det samtidig tåbeligt, at de engelske Premier League-hold ikke har deres rigtige klubnavn. Spillerne kan styres med tastaturet, men vil du have optimal kontrol over bolderobringer, driblinger, løb og skud på mål, ligger det lige til højrebenet at anskaffe sig en gamepad.

Vejen til sejr med dit hold foregår også på sidelinjen, hvor du kan sende friske ben på grønsværen og fx bestemme spilformation og holdopstillinger. Undervejs i en turnering kan du blandt andet forhandle om køb og salg af spillere.

Du er med fodboldspillet garanteret underholdning i månedsvis, ikke mindst hvis du spiller mod en anden person. Jo mere du spiller det, desto sjovere bliver det. Du kan også spille online og møde nye modstandere, hvilket dog ikke foregår helt fejlfrit, for grafikken begynder at hakke.

Fakta
  • Meget underholdende

  • Langtidsholdbart

  • Flot og realistisk

  • Forkerte klubnavne

  • Online-funktionen

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her